Efect metal

Plăcile din porțelan cu efect de metal de la Apavisa reprezintă o opțiune fascinantă și inovatoare pentru pardoseli, care îmbină perfect frumusețea atemporală a pietrei naturale cu farmecul modern al finisajelor metalice. Aceste plăci emană rafinament și eleganță, fiind ideale pentru a crea o atmosferă contemporană și luxoasă atât în spațiile rezidențiale, cât și în cele comerciale.

Fie că sunt utilizate în bucătării contemporane, băi luxoase sau spații comerciale elegante, plăcile din porțelan cu efect de metal de la Apavisa ridică cu ușurință ambianța oricărui spațiu.

Efectul de metal al acestor plăci evidențiază o gamă de finisaje uimitoare, inclusiv oțelul periat, cuprul lucios, bronzul îmbătrânit și fierul oxidat. Detaliile intricate și texturile autentice capturate în designul fiecărei plăci adaugă adâncime și dimensiune estetică, creând o reprezentare vizuală impresionantă și realistă a suprafețelor metalice.

Cu plăcile din porțelan cu efect de metal de la Apavisa, poți aduce farmecul metalului în spațiile tale de locuit sau de lucru, fără a face compromisuri în ceea ce privește durabilitatea, versatilitatea sau ușurința în întreținere. Bucură-te de o lume a eleganței rafinate și a designului contemporan cu aceste plăci extraordinare, care îmbină în mod armonios tradiția cu inovația.


CAST IRON

Preț: 329,00Lei - 1.808,00Lei
Detalii
CAST IRON

Această colecție evocă tot farmecul natural al obiectelor din fontă, folosind tehnologia de ultimă o..

Detalii

CORTEN S-7

Preț: 329,00Lei - 929,00Lei
Detalii

LAMIERE

Preț: 298,00Lei - 884,00Lei
Detalii
LAMIERE

Esența metalului transpusă plăcilor ceramice.Lamiere este o colecție cu efect de metal care recaptea..

Detalii

ZINC

Preț: 329,00Lei - 929,00Lei
Detalii
ZINC

O reflectare de neegalat a oxidării cuprului pe măsură ce trece prin diferite faze.Plăci cu nuanțe d..

Detalii

ZINC RVTO

Preț: 318,00Lei - 453,00Lei
Detalii
ZINC RVTO

Zinc este o nouă colecție Apavisa, bazată pe diferitele faze naturale ale oxidării cuprului, reușind..

Detalii

Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)

Magazin Renodec SRL® Toate drepturile rezervate 2023.